Social media

Lady Linn, G. Frateur, K. Tomme, S. Meuris, B. Van Lierde & K. De Backer

Lady Linn, G. Frateur, K. Tomme, S. Meuris, B. Van Lierde & K. De Backer Murderballads extended True Crime vertaalt in muziek met songs die aan je ribben blijven plakken. Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen, dartelen de scène op. De huis-, tuin- en keukenmoord wordt niettemin ook fel bezongen. We bieden een ...
Lady Linn, G. Frateur, K. Tomme, S. Meuris, B. Van Lierde & K. De Backer
Murderballads extended

True Crime vertaalt in muziek met songs die aan je ribben blijven plakken. Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen, dartelen de scène op. De huis-, tuin- en keukenmoord wordt niettemin ook fel bezongen. We bieden een garantie op slachtoffers. Laat dat vooral geen domper zetten op de feestvreugde.

Murderballads Extended wordt bloedmooi. Murderballads was een doorslaand succes. Een feest op het podium en in de zaal. Er is zin om deze bloederige tocht nog eens over te doen. Met nieuw materiaal maar ook met een aantal nummers die erom schreeuwen om opnieuw een plaatsje te krijgen op de playlist.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: € 22,00; Vriendenprijs 19/20: € 18,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie