Social media

Hemelsplezier

Herman & Denise Hemelsplezier Met veel plezier halen we dit muzikaal duo uit de Kempen terug naar Aarschot. Een uur op voorhand staan jullie al aan te schuiven om erbij te kunnen zijn. Herman, virtuoos op zijn accordeon, tovert de meest herkenbare melodieën uit zijn prachtig instrument. Denise schittert dan weer met haar prachtige warme stem. Kortom: Herman & Denise zorgen ervoor dat iedereen ...
Herman & Denise
Hemelsplezier

Met veel plezier halen we dit muzikaal duo uit de Kempen terug naar Aarschot. Een uur op voorhand staan jullie al aan te schuiven om erbij te kunnen zijn. Herman, virtuoos op zijn accordeon, tovert de meest herkenbare melodieën uit zijn prachtig instrument. Denise schittert dan weer met haar prachtige warme stem. Kortom: Herman & Denise zorgen ervoor dat iedereen een aangename muzikale namiddag beleeft waarvan men nog lang kan nagenieten en -praten.

Zang Denise Accordeon Herman

Hemelsplezier is een programma voor senioren. Elke 3de donderdag van de maand geniet je van een ontspannend en toegankelijk aanbod in de Gasthuiskapel.

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
Basistarief: € 3,50

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie