Social media

Lezing 'het belang van levensverhalen'

Op zaterdag 24 augustus zal het Zorgbedrijf Antwerpen een lezing geven over het belang van levensverhalen in de openbare bibliotheek van Aarschot. In elk leven zit een boek. Soms spannend, soms droevig, soms romantisch, soms ongelofelijk, soms grappig en soms ook heel herkenbaar. Op zaterdag 24 augustus komt het Zorgbedrijf Antwerpen uitleggen wat het belang is van deze levensverhalen. De ...
Op zaterdag 24 augustus zal het Zorgbedrijf Antwerpen een lezing geven over het belang van levensverhalen in de openbare bibliotheek van Aarschot.

In elk leven zit een boek. Soms spannend, soms droevig, soms romantisch, soms ongelofelijk, soms grappig en soms ook heel herkenbaar. Op zaterdag 24 augustus komt het Zorgbedrijf Antwerpen uitleggen wat het belang is van deze levensverhalen.


De levensverhaalschrijvers bij Zorgbedrijf Antwerpen vatten levensverhalen in boeken. Iedereen heeft zo'n verhaal. Terugkijken op wat je als mens heeft gevormd is een verrijkende ervaring. Het is een deel familiegeschiedenis maar ook een geschenk voor latere generaties. 


Aansluitend op de tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld', die deze zomer te bezoeken is in de bibliotheek, zal Zorgbedrijf Antwerpen uit de doeken wat zo'n levensverhaal is, welke methodiek er wordt gebruikt die er een veilig en heilzaam proces van maakt en welk effect het heeft op de mensen en hun omgeving.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie