Social media

Kamagurka & Herr Seele

Kamagurka & Herr Seele The return of the comeback 0 jaar Kamagurka & Herr Seele! Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen al iconische tv-programma's in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het is 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als ...
Kamagurka & Herr Seele
The return of the comeback

0 jaar Kamagurka & Herr Seele!

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen al iconische tv-programma's in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.

Het is 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.

Het was een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: € 18,00; Vriendenprijs 19/20: € 14,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie