Social media

Lezing Kunstkamer

Lezing Kunstkamer Anton Cotteleer Anton Cotteleer is een van de best bewaarde geheimen van België. Met zijn surrealistisch aandoende beelden, vaak in felle kleuren, en met een textielachtig oppervlak, mikt beeldend kunstenaar Anton Cotteleer op een directe, bijna fysieke reactie van de kijker. Als kunstenaar en docent oefent Anton Cotteleer een invloed uit op een jongere generatie beeldhouwers ...
Lezing Kunstkamer
Anton Cotteleer

Anton Cotteleer is een van de best bewaarde geheimen van België. Met zijn surrealistisch aandoende beelden, vaak in felle kleuren, en met een textielachtig oppervlak, mikt beeldend kunstenaar Anton Cotteleer op een directe, bijna fysieke reactie van de kijker.

Als kunstenaar en docent oefent Anton Cotteleer een invloed uit op een jongere generatie beeldhouwers en houdt hij de vinger aan de pols. In juni 2014 werd hij de laureaat van de Prijs voor Beeldhouwkunst van de Stad Mechelen – Grote Prijs Ernest Albert. Met de tentoonstelling Behind The Curtain in De Garage in Mechelen en met de gelijknamige monografische publicatie wordt het belang van zijn oeuvre verder onderstreept. 

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: € 5,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie