Social media

Gasthuissessie

Gasthuissessie Myrddin & Imre De Cauter Je thuis voelen in hetgeen wat je brengt, is volgens Myrddin het belangrijkste wat er is en zeker voor de mensen die komen luisteren. Muziek is een dieper gelegen voorouder van onze taal. Terwijl hij mysterieuze verhalen en sprookjes vertelt met eindeloze interwatervallen van noten, hypnotiseert Imre uw ziel met de geluidsgolven van haar Celloceaan. ...
Gasthuissessie
Myrddin & Imre De Cauter

Je thuis voelen in hetgeen wat je brengt, is volgens Myrddin het belangrijkste wat er is en zeker voor de mensen die komen luisteren. Muziek is een dieper gelegen voorouder van onze taal. Terwijl hij mysterieuze verhalen en sprookjes vertelt met eindeloze interwatervallen van noten, hypnotiseert Imre uw ziel met de geluidsgolven van haar Celloceaan.

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld. Op jonge leeftijd leerde hij klarinet spelen en legde hij een pad af langs jazz en gipsyswing, maar ook klassieke muziek en vele andere stijlen. Op zijn 14de ontdekte hij de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. Myrddin is een van die zeldzame artiesten die allerlei soorten muziek creëert maar van de allergrootste klasse. De veelzijdigheid van invloeden en zijn experimenteerdrang zorgen voor een aparte stijl van de hedendaagse flamenco.

Celliste Imre De Cauter debuteerde aan de zijde van haar vader op Gent Jazz vorig jaar. 

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie