Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Max Last

Max Last Spinnenmetenknippen Lily woont toevallig met haar vader op het kerkhof. Ze verzorgen er de graven. Hij kan er rustig zijn nieuwe liedjes uitproberen en zij kan er zich helemaal uitleven met haar BMX. Tot de twee schikgodinnen een bezoekje brengen met wel een heel duidelijk doel voor ogen. En ook Kasper, die zijn vader elke dag bezoekt, raakt verwikkeld in het hele verhaal. Het lot ...
Max Last
Spinnenmetenknippen

Lily woont toevallig met haar vader op het kerkhof. Ze verzorgen er de graven. Hij kan er rustig zijn nieuwe liedjes uitproberen en zij kan er zich helemaal uitleven met haar BMX. Tot de twee schikgodinnen een bezoekje brengen met wel een heel duidelijk doel voor ogen. En ook Kasper, die zijn vader elke dag bezoekt, raakt verwikkeld in het hele verhaal.

Het lot bepaalt ons leven. Twee schikgodinnen spinnen, meten, knippen erop los. Maar laten ze ons onze levensdraad in eigen handen nemen?

Spinnenmetenknippen is een wandelvoorstelling rond het thema rouw en verlies, die op een begraafplaats gespeeld wordt. Verwacht je aan een gevoelige voorstelling met humor en muziek want Max Last durft de dood in de ogen te kijken.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie