Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Ultima Thule (België)

Ultima Thule (België) BAM ! "Of hoe ik eerst geen haar kon vastknopen aan je flipperkasthoofd maar er langzamerhand hartzacht voor viel." BAM! Een knal. Een grote ramp. De wereld naar de vaantjes. Schiet er nog iets over? Ja, daar nog één stukje land. En daar! Een man. En daar! Een vrouw. Zijn zij de twee enigen? Blijkbaar wel. Dan moeten zij herbeginnen. De wereld opnieuw maken. Vorm geven. ...
Ultima Thule (België)
BAM !

"Of hoe ik eerst geen haar kon vastknopen aan je flipperkasthoofd maar er langzamerhand hartzacht voor viel."

BAM! Een knal. Een grote ramp. De wereld naar de vaantjes. Schiet er nog iets over? Ja, daar nog één stukje land. En daar! Een man. En daar! Een vrouw. Zijn zij de twee enigen? Blijkbaar wel. Dan moeten zij herbeginnen. De wereld opnieuw maken. Vorm geven. Fantaseren. Zoals zij denken … dat het goed zou zijn. Maar ze zijn zo anders. Als dat maar goed komt! Want anders wordt het opnieuw … BAM!BAM! is een voorstelling over helemaal opnieuw beginnen, over elkaar leren kennen, in de gelijkenissen en de verschillen, over je plek zoeken, over dromen van een nieuwe wereld en over soms eens botsen. 

BAM! is een lofzang op de fantasie, het vrij spelen en het warme contact dat dat teweeg brengt tussen mensen. 

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie