Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Claire de Lune (België)

Claire de Lune (België) Mon ami le monstre Een poppenspeler en zijn grappige assistent stellen onder de ogen van de toeschouwers een vreemd silhouet samen en geven het leven om het vreselijke verhaal van Frankenstein te vertellen. Mon Ami le Monstre is een komisch, gevoelig en absurd schouwspel van schaduwpoppen, over het onderwerp uitsluiting en de afwijzing van verschil. De acteurs ...
Claire de Lune (België)
Mon ami le monstre

Een poppenspeler en zijn grappige assistent stellen onder de ogen van de toeschouwers een vreemd silhouet samen en geven het leven om het vreselijke verhaal van Frankenstein te vertellen.

Mon Ami le Monstre is een komisch, gevoelig en absurd schouwspel van schaduwpoppen, over het onderwerp uitsluiting en de afwijzing van verschil. 

De acteurs verschijnen op het podium en vermengen zich met de schermen, ze laten je schrikken en zijn ondeugend opzoek naar het plezier van de sensatie!

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie