Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Merlin Puppet Theatre (Griekenland)

Merlin Puppet Theatre (Griekenland) Noone's land Merlin Puppet Theatre werd opgericht in Athene, Griekenland in 1995. De oprichters, Dimitris Stamou en Demy Papada begonnen hun carrière met het maken van maskers en poppen voor het theater. In 2001 begonnen ze met hun eigen poppentheater. Sindsdien hebben ze visuele theaterverhalen gecreëerd die vooral gericht zijn op een jonger publiek. De ...
Merlin Puppet Theatre (Griekenland)
Noone's land

Merlin Puppet Theatre werd opgericht in Athene, Griekenland in 1995. De oprichters, Dimitris Stamou en Demy Papada begonnen hun carrière met het maken van maskers en poppen voor het theater. In 2001 begonnen ze met hun eigen poppentheater. Sindsdien hebben ze visuele theaterverhalen gecreëerd die vooral gericht zijn op een jonger publiek. 

De droom, de creativiteit, de kracht van de verbeelding ten opzichte van de realiteit door de ogen van een vogelverschrikker. Een eenzaam wezen, eeuwig vastgespijkerd op hetzelfde punt … zonder horizon en geen kans om te ontsnappen uit een omgeving die hij niet heeft gekozen. Noone van onze geschiedenis is niet zo verschillend van ieder van ons … of juist heel verschillend. Hij opent zijn ogen en ontdekt de wereld. Hij voelt zich teleurgesteld. En dan kiest hij ervoor om het beter te maken. Alles weer vanaf het begin.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie