Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Audrey Dero (België)

Audrey Dero (België) Down tiger down Vandaag viert Audrey haar verjaardag. Voor één keer zou ze een geslaagd feestje willen: ze zou heel graag een worteltaart maken. Maar dit lukt nooit. Ze nodigt het publiek dus uit om de worteltaart met haar voor te bereiden en te delen, volgens het recept van haar knuffel Félix Flamingo. Maar Tijger nodigde zichzelf ook uit op het feest. Telkens als Audrey ...
Audrey Dero (België)
Down tiger down

Vandaag viert Audrey haar verjaardag. Voor één keer zou ze een geslaagd feestje willen: ze zou heel graag een worteltaart maken. Maar dit lukt nooit. Ze nodigt het publiek dus uit om de worteltaart met haar voor te bereiden en te delen, volgens het recept van haar knuffel Félix Flamingo. Maar Tijger nodigde zichzelf ook uit op het feest.

Telkens als Audrey wil koken, ziet ze iets dat op een tijger lijkt. Tijger belet haar om te koken. Hij maakt het onmogelijk voor haar om iets te eten. Hij maakt het gewoon lastig voor haar.

Alles wat Audrey heeft neemt Tijger weg. Het eten, de drankjes … Want Audrey is de persoon die hij eigenlijk écht wil zijn.

Audrey zou graag willen dat Tijger weggaat. Audrey zou graag willen dat haar angsten verdwijnen. Audrey zou graag willen dat alles terug normaal wordt.

Een surrealistische, grappige en beeldende voorstelling over hoe onze angsten te temmen. Over hoe elke gevaarlijke, vreemde, genadeloze tijger uiteindelijk soms alleen maar een lieve poes is.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie