Social media

Rootstown tribute night

Sgt. Pepper Rootstown tribute night Moet je 20 jaar zijn, pruiken opzetten en 'kostuumkes' aandoen om Beatles te kunnen spelen? Wel dat kan natuurlijk. Je kan ook 3 decennia podiumervaring hebben, en al die tijd bezield zijn door de fab four. Zo kan je beter doordringen in zowel het begeesterend simpele als het verrassend complexe van die wondere songcataloog. Dat is wat Sgt. PEPPER brengt: ...
Sgt. Pepper
Rootstown tribute night

Moet je 20 jaar zijn, pruiken opzetten en 'kostuumkes' aandoen om Beatles te kunnen spelen? Wel dat kan natuurlijk. 

Je kan ook 3 decennia podiumervaring hebben, en al die tijd bezield zijn door de fab four. Zo kan je beter doordringen in zowel het begeesterend simpele als het verrassend complexe van die wondere songcataloog.

Dat is wat Sgt. PEPPER brengt: doorleefde en bezielde covers van de topsongs. Niet alleen de populaire meezingers, maar ook de meer complexe nummers.Sgt. PEPPER bestaat uit vier méér dan ervaren muzikanten – instrumentaal virtuoos en verbluffend meerstemmig zoals het hoort. En met genoeg zottigheid in de kop om ook de frisse humor en jolige anarchie van de sixties te belichamen. Beatles 4ever. En natuurlijk spelen ze niet alleen de Pepper-songs, want werkelijk àlles komt aan bod.

 


 

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs 19/20: € 12,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie