Social media

P. Deltenre, E. Melaerts, B. De Nolf, B. Castellucci

P. Deltenre, E. Melaerts, B. De Nolf, B. Castellucci Jazztival: What a wonderful... Toots Vier muzikanten en zielsverwanten delen hun ervaringen, passie voor muziek en enorm respect voor Baron Toots Thielemans zaliger. Zijn lyriek en muzikaliteit zijn niet de enige dingen die Toots zo typeerden, maar ook zijn warme persoonlijkheid, zijn waardering voor en goede raad aan elke muzikant die zijn ...
P. Deltenre, E. Melaerts, B. De Nolf, B. Castellucci
Jazztival: What a wonderful... Toots

Vier muzikanten en zielsverwanten delen hun ervaringen, passie voor muziek en enorm respect voor Baron Toots Thielemans zaliger. Zijn lyriek en muzikaliteit zijn niet de enige dingen die Toots zo typeerden, maar ook zijn warme persoonlijkheid, zijn waardering voor en goede raad aan elke muzikant die zijn pad kruiste. 

Gitarist Patrick Deltenre omarmde een tiental jaar geleden ook de mondharmonica. Eric Melaerts is een gitarist met erg veel ervaring in de pop en jazz. Bart De Nolf, Belgisch jazzicoon op de contrabas, was gedurende 20 jaar vaste begeleider van Toots. Hij heeft prachtige verhalen over de meester en vindt nu ook de tijd rijp om een muzikaal eerbetoon te brengen. Bruno Castellucci is een befaamde drummer. 42 jaar heeft hij bij Toots gespeeld. Toots kon altijd op hem rekenen. 

Met een repertorium gepuurd uit de volledige Toots-Legacy zal zelfs de grootste scepticus ontroerd worden. Een muziekreis vol warmte, emotie, virtuositeit en uiteraard ook de ondeugendheid van de wereldberoemde Marollien. Filmmuziek – Popfeatures – Jazz en uiteraard de prachtige eigen composities van Toots. 

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs 19/20: € 12,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie