Social media

Loge 10

Loge 10 Bossemans & Coppenolle Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en August zijn dochter Georgette. De twee mannen dagdromen nog maar net over de toekomst of Madame Violette – de onweerstaanbare huurster van August – maakt haar ...
Loge 10
Bossemans & Coppenolle

Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en August zijn dochter Georgette. 

De twee mannen dagdromen nog maar net over de toekomst of Madame Violette – de onweerstaanbare huurster van August – maakt haar intrede in Frans' leven …

Vanaf dit moment begint de spreekwoordelijke 'miserie'. De charmes van madame Violette helpen haar immers om Frans, een goedgelovige weduwnaar, aan te zetten om zich in te schrijven in de supportersclub van de voetbalploeg 'FC De Rode Draken'. Meer zelfs, ze slaagt er ook in om hem ervan te overtuigen zijn talentvolle zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg.

Wanneer dit nieuws de familie Coppenolle bereikt, gaan de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is immers een hartstochtelijke supporter van 'Racing De Purpere Beren'. Laat nu net deze twee voetbalploegen aartsrivalen zijn in dezelfde gemeente!

Een jarenlange vriendschap én een trouwerij dreigen in het water te vallen …

Deze eigentijdse versie van Romeo & Julia is een icoon uit het Belgisch theater répertoire en hoewel meer dan 70 jaar oud, nog steeds even charmant als grappig. 

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: € 20,00; Vriendenprijs 19/20: € 16,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie