Social media

Hemelsplezier

hemelsplezier Eddy Mars Eddy Mars was de oudste uit een muzikale familie van drie jongens en ook zijn vader zong. Als 16-jarige trok Eddy naar allerlei zangwedstrijden, waarvan hij er ook verschillende won. Als hij met het liedje Het Kan Niet Zijn van Will Tura deelnam, hadden de andere kandidaten geen schijn van kans. Enkele jaren later heeft hij zijn orkest opgestart: Eddy Mars en de ...
hemelsplezier
Eddy Mars

Eddy Mars was de oudste uit een muzikale familie van drie jongens en ook zijn vader zong. Als 16-jarige trok Eddy naar allerlei zangwedstrijden, waarvan hij er ook verschillende won. Als hij met het liedje Het Kan Niet Zijn van Will Tura deelnam, hadden de andere kandidaten geen schijn van kans. Enkele jaren later heeft hij zijn orkest opgestart: Eddy Mars en de Sunbeats. Ze trokken het ganse land door en kenden groot succes. Later begon hij een solocarrière en kwam met verschillende liedjes in de Vlaamse Top 10. Zzo stond De Roos van Casablanca 9 weken op de eerste plaats in de Top 30. Nu hij zelf de gepensioneerde leeftijd heeft bereikt treedt hij vooral op voor senioren. Muziek is en blijft een grote passie in zijn leven. 

Hemelsplezier is een programma voor senioren. Elke 3de donderdag van de maand geniet je van een ontspannend en toegankelijk aanbod in de Gasthuiskapel.

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
Basistarief: € 3,50

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie