Social media

Jasper Posson & Seppe Toremans

Jasper Posson & Seppe Toremans Even voorstellen Een double bill met twee stand-up comedians pur sang. Ze spelen elk een set van 45 minuten (met pauze), een ideale formule om deze nieuwe namen aan het publiek voor te stellen. Verwacht je aan scherpe observaties, nutteloze absurditeiten en overvloed aan energie. Seppe Toremans is één van de creatieve breinen achter succesprogramma's Wat als en ...
Jasper Posson & Seppe Toremans
Even voorstellen

Een double bill met twee stand-up comedians pur sang. Ze spelen elk een set van 45 minuten (met pauze), een ideale formule om deze nieuwe namen aan het publiek voor te stellen. Verwacht je aan scherpe observaties, nutteloze absurditeiten en overvloed aan energie.

Seppe Toremans is één van de creatieve breinen achter succesprogramma's Wat als en Hoe zal ik het zeggen. Hij speelde de finale van Humo's Comedy Cup 2012 en is al jaren een vaste waarde op Vlaamse en Nederlandse podia. Hoog tijd voor kennismaking met het grote publiek.

Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award en was finalist van Humo's Comedy Cup. Hij speelde het voorprogramma van Alex Agnew, Bas Birker en Michael Van Peel. Deze vrolijke dertiger lacht met alles en iedereen: verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. En soms, als ze niet in de zaal zit, lacht hij ook een klein beetje met de vreemde gewoontes van zijn vriendin. Maar echt maar heel soms hoor.

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie