Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Cinéconcert voor kinderen / Rémi Decker en Raphaël De Cock (vanaf 6 jaar)

KvK2019 Cinéconcert voor kinderen Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen Kunstendag voor Kinderen. In CC Het Gasthuis staat op die dag een Cinéconcert voor kinderen (en hun ouders) op het programma. Zeven fantasierijke Finse animatiefilmpjes van vroeger en nu, gemaakt in verschillende animatietechnieken, worden muzikaal begeleid door twee muzikanten van formaat: Rémi ...
KvK2019
Cinéconcert voor kinderen

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen Kunstendag voor Kinderen. In CC Het Gasthuis staat op die dag een Cinéconcert voor kinderen (en hun ouders) op het programma. 

Zeven fantasierijke Finse animatiefilmpjes van vroeger en nu, gemaakt in verschillende animatietechnieken, worden muzikaal begeleid door twee muzikanten van formaat: Rémi Decker en Raphaël De Cock. Beide zijn multi-instrumentalisten met een voorliefde voor doedelzak: eerste klas duizendpoten.

Verwacht je aan een veelzijdig 
en origineel filmconcert!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; -12 jaar: € 6,00

Waar

Cultureel Centrum Het Gasthuis

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie