Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Cinéconcert / Rémi Decker en Raphaël De Cock (vanaf 6 jaar)

Kinderkunstendag 2019 Cinéconcert voor kinderen Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Er is aan iedereen gedacht: aan erg jonge en iets oudere kinderen, tot 12 jaar. Hun (groot)ouders, ooms, tantes, broers en zussen zijn even welkom. Alle kunsten komen aan bod: theater, film, ...
Kinderkunstendag 2019
Cinéconcert voor kinderen

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Er is aan iedereen gedacht: aan erg jonge en iets oudere kinderen, tot 12 jaar. Hun (groot)ouders, ooms, tantes, broers en zussen zijn even welkom. Alle kunsten komen aan bod: theater, film, muziek, dans, architectuur, literatuur, beeldende kunst en combinaties daarvan. Je kan voorstellingen bijwonen, je op een tentoonstelling laten rondleiden of aan een workshop meedoen. Wedden dat je achteraf goesting hebt op meer?

In CC Het Gasthuis staat er een Cinéconcert voor kinderen (en hun ouders) op het programma. 

Zeven fantasierijke Finse animatiefilmpjes van vroeger en nu, gemaakt in verschillende animatietechnieken, worden muzikaal begeleid door twee muzikanten van formaat: Rémi Decker en Raphaël De Cock. Beide zijn multi-instrumentalisten met een voorliefde voor doedelzak: eerste klas duizendpoten.

Verwacht je aan een veelzijdig 

en origineel filmconcert!

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; -12 jaar: € 6,00

Waar

Cultureel Centrum Het Gasthuis

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie