Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Marijke Verbruggen

Toneellessen (6-9 jaar) Marijke Verbruggen Kriebelt het bij jou ook om eens op de planken te staan, het publiek te doen bulderen van het lachen? Of juist iedereen heel stil te krijgen? Doe je niets liever dan verzinnen, gekke bekken trekken en in verschillende rollen kruipen? Dan is toneelspelen misschien wel iets voor jou! In de eerste lessen is het de bedoeling dat we elkaar wat beter leren ...
Toneellessen (6-9 jaar)
Marijke Verbruggen

Kriebelt het bij jou ook om eens op de planken te staan, het publiek te doen bulderen van het lachen? Of juist iedereen heel stil te krijgen?

Doe je niets liever dan verzinnen, gekke bekken trekken en in verschillende rollen kruipen? Dan is toneelspelen misschien wel iets voor jou!

In de eerste lessen is het de bedoeling dat we elkaar wat beter leren kennen, want het is heel belangrijk dat de groep een hechte groep wordt waarin iedereen zich thuis en prettig voelt. Dat de wat meer verlegen kinderen hun schroom overwinnen en zich voor publiek durven geven en dat alle kinderen ook leren dat toneel om samenwerking draait.

Daarnaast gaan we ook samen ontdekken wat toneelspelen eigenlijk allemaal inhoudt. Toneelspelen is natuurlijk meer dan een tekst vanbuiten leren. We gaan als een echt team werken aan een toonmoment. We creëren met de hele groep een prachtig stuk, dit zal een combinatie worden van toneelspel, improvisatie en vertelling. De laatste les is er een heus toonmoment voor publiek. Voel je het al kriebelen? Schrijf je dan snel in!

Info

Wanneer

Prijs

€ 100,00
Basistarief: € 100,00

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie