Social media

Aquila vzw

Aquila vzw De Zarewitsch Het Aarschots operettegezelschap Aquila vzw brengt: de operette De Zarewitsch van Franz Lehár's Er staat een soldaat aan het Wolgastrand ? De jonge, angstige en contactschuwe Alexej is verkozen tot troonopvolger van Rusland. Omdat hij door zijn kluizenaarsleven niet aan een vrouw zal komen, besluit de entourage rond zijn vader, de Tsaar, het balletmeisje Sonja in te ...
Aquila vzw
De Zarewitsch

Het Aarschots operettegezelschap Aquila vzw brengt: 

de operette De Zarewitsch van Franz Lehár's Er staat een soldaat aan het Wolgastrand ?De jonge, angstige en contactschuwe Alexej is verkozen tot troonopvolger van Rusland. Omdat hij door zijn kluizenaarsleven niet aan een vrouw zal komen, besluit de entourage rond zijn vader, de Tsaar, het balletmeisje Sonja in te huren om Alexej op het huwelijk voor te bereiden. Sonja weet Alexej ervan te overtuigen het spel mee te spelen om zo de troon niet te verspelen. En dan worden Alexej en Sonja op elkaar verliefd, wat natuurlijk niet de bedoeling was van Alexej's vader. ?Hoe nu verder?

Een operette met werkelijk alles erop en eraan, meeslepende muziek, wervelend ballet en meezingaria's, in een setting aan het hof van de Russische Tsaren ergens eind 19de eeuw. ?

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: € 20,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie