Social media

NOK

Roberto Zucco NOK Bernard-Marie Koltès schetst in Roberto Zucco de op- en ondergang van een antiheld. In vijftien taferelen - soms pijnlijk, soms hilarisch - weet de jonge Zucco, ondanks zijn gruweldaden, sympathie op te wekken bij omstaanders en slachtoffers. Omringd door personages die vastzitten in hun ongeluk, overtroeven Zucco's daden hun inhoud. Wie struikelt over goed of kwaad, als er ...
Roberto Zucco
NOK

Bernard-Marie Koltès schetst in Roberto Zucco de op- en ondergang van een antiheld. In vijftien taferelen - soms pijnlijk, soms hilarisch - weet de jonge Zucco, ondanks zijn gruweldaden, sympathie op te wekken bij omstaanders en slachtoffers. Omringd door personages die vastzitten in hun ongeluk, overtroeven Zucco's daden hun inhoud. Wie struikelt over goed of kwaad, als er eindelijk iets beweegt?

NOK is een groep van zeven jonge spelers en makers, die samen afstudeerden aan LUCA Drama. Roberto Zucco is hun eerste collectieve wapenfeit. Ze zoeken naar een frisse enscenering van een modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: € 12,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie