Social media

CC Het Gasthuis

FESTIVAL VAN DE VERLOREN ONSCHULD Na de zeer geslaagde brunch onder een stralende zon vorig jaar, nodigen wij u graag terug uit om onder tafel te schuiven op onze binnenkoer en te genieten met de hele familie. Dit jaar werken we volledig met lokale producten in samenwerking met de vrienden van de Buurderij. 'I'm easy like sundaymornings'. Genieten van al het lekkers op je bord, maar zeker ook ...
FESTIVAL VAN DE
VERLOREN ONSCHULD

Na de zeer geslaagde brunch onder een stralende zon vorig jaar, nodigen wij u graag terug uit om onder tafel te schuiven op onze binnenkoer en te genieten met de hele familie. Dit jaar werken we volledig met lokale producten in samenwerking met de vrienden van de Buurderij. 'I'm easy like sundaymornings'. Genieten van al het lekkers op je bord, maar zeker ook muzikaal van het Jasmien Geijsels Trio.

Dit trio neemt je mee doorheen de muzikale composities van pianiste Jasmien Geijsels. Samen met Robbe Broeckx (drums) en Pierre-Antoine Savoyat (bugel) vormt het trio een hecht geheel. Er is ruimte voor vrije improvisatie die speels en aftastend, maar ook diep en daadkrachtig kan zijn. De unieke samenstelling van instrumenten zorgt voor een breed kleurenpalet dat binnendringt en nazindert.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: € 15,00; -12 jaar: € 6,00

Waar

Binnenkoer Het Gasthuis

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis