Social media

Stef Paglia Trio

Stef Paglia nam voor het eerst op 12 jarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues met als gevolg dat de bluesmicroben ook bij hem toesloegen. Hij is vooral bekend van The BluesBones (winnaar Belgian Blues Challenge 2016, 2de European Blues Challenge) waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt. Zo stond hij onder andere op ...
Stef Paglia nam voor het eerst op 12 jarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues met als gevolg dat de bluesmicroben ook bij hem toesloegen. Hij is vooral bekend van The BluesBones (winnaar Belgian Blues Challenge 2016, 2de European Blues Challenge) waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt. Zo stond hij onder andere op Blues Peer, Swing Wespelaar, … .

Hij heeft al een paar keer het podium mogen delen met internationale toppers als Laurence
Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel, Danny Bryant,… In 2016 vroeg Sean Webster hem om een functie in zijn band in te vullen.

Naast dit alles is hij druk bezig om aan zijn eigen weg te timmeren. Samen met zijn muzikanten Joel Purkess (Can) op drums en Geert Schurmans op bas brengt hij een brede mix van eigen werk en covers. (Bij dit concert wordt Joel Purkess evenwel vervangen door Wayne Proctor.)

Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen blues stijl te creëren. De nummers die hij brengt zijn geïnspireerd op een onderzoek van het bluesgenre. Verwacht je maar aan een stevig potje groovy bluesrock!!

Line-up:
Stef Paglia : gitaar en zang
Geert Schurmans : bass
Wayne Proctor : drums

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

De Knoet / De Loods

Filter op categorie