Social media

Tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld'

De tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld' zal gedurende de maanden juli en augustus te bezichtigen zijn in de openbare bibliotheek van Aarschot. Gedurende de maanden juli en augustus zal de expositie 'Levensverhalen in beeld' te bezichtigen zijn in de openbare bibliotheek van Aarschot. In elk leven zit een boek. Soms spannend, soms droevig, soms romantisch, soms ongelofelijk, soms grappig ...
De tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld' zal gedurende de maanden juli en augustus te bezichtigen zijn in de openbare bibliotheek van Aarschot.

Gedurende de maanden juli en augustus zal de expositie 'Levensverhalen in beeld' te bezichtigen zijn in de openbare bibliotheek van Aarschot.


In elk leven zit een boek. Soms spannend, soms droevig, soms romantisch, soms ongelofelijk, soms grappig en soms ook heel herkenbaar. De levensverhaalschrijvers bij Zorgbedrijf Antwerpen vatten deze verhalen in boeken. Het is een deel familiegeschiedenis, een gebed in maatschappelijke context, maar ook een geschenk voor latere generaties.


Van de 150 verhalen die tot nu toe werden opgetekend, bestaat er nu een reizende tentoonstelling. De expo bestaat uit een mix van herkenbare, grappige, romantische en ontroerende beelden, die elke mens op leeftijd (of jonger) kunnen raken. Bij elke foto hoort een fragment uit een levensverhaal. Het fragment vertelt iets meer over de foto's, maar triggert ook weer de eigen herinneringen van de kijker. Kortom een tentoonstelling die uitnodigt tot introspectie, tot delen van je eigen verhaal en tot gesprek met anderen.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie