Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Multimove Rillaar

In Rillaar kun je Multimove volgen op ZATERDAG van 11:15u tot 12:00u. De lessen beginnen in september (tem december) of in januari (tem mei). De enthousiaste en gediplomeerde Multimove-begeleiders verwelkomen de jongens en meisjes van 3 tot 7 jaar om hen verschillende bewegingsvaardigheden bij te leren. Je kan starten in september om 10 lessen te volgen tem december of je start in januari ...
In Rillaar kun je Multimove volgen op ZATERDAG van 11:15u tot 12:00u. De lessen beginnen in september (tem december) of in januari (tem mei). De enthousiaste en gediplomeerde Multimove-begeleiders verwelkomen de jongens en meisjes van 3 tot 7 jaar om hen verschillende bewegingsvaardigheden bij te leren.

Je kan starten in september om 10 lessen te volgen tem december of je start in januari voor 15 lessen tem mei.
Multimove is er om een brede motorische ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. De kinderen bewegen op een leuke en ontspannende manier en zo oefenen de jongens en meisjes de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.
Wij werken samen met Judoclub Kibo Rillaar. Daardoor zullen de lessen doorgaan in de judozaal. Die is te vinden op de eerste verdieping van de Kortakkerzaal, Kortakker te Rillaar.

Voor meer info en inschrijving kan je terecht via info@judorillaar.net

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €; 10 lessen: 40,00 €; 15 lessen: 60,00 €

Organisatie

Judoclub Kibo Rillaar

Filter op categorie