Social media

Zomervertelling Rob TV

Gezellige & kleinschalige vertelavond in het Stadspark van Aarschot op 23 juli 2019. Gratis voor alle bezoekers, een evenement voor alle leeftijden. U bent uitgenodigd om de vertelavond bij te wonen. Breng gerust uw eigen stoeltje, picknickdeken, drank en/of eten mee en een bekende verteller zal u een mooi verhaal brengen. We maken er samen een onvergetelijke avond van! Jeron Dewulf 1 ...
Gezellige & kleinschalige vertelavond in het Stadspark van Aarschot op 23 juli 2019. Gratis voor alle bezoekers, een evenement voor alle leeftijden. U bent uitgenodigd om de vertelavond bij te wonen. Breng gerust uw eigen stoeltje, picknickdeken, drank en/of eten mee en een bekende verteller zal u een mooi verhaal brengen.
We maken er samen een onvergetelijke avond van!

Jeron Dewulf
1 comedian, 1 podium, 1 buikje. Ondanks alle dagelijkse commentaar toch lachend door het leven. Hey, niemand is perfect en Jeron misschien nog een beetje minder dan de rest.
Lang leve imperfectie, fuck de norm.

In deze zomervertelling van foute vriend Jeron Dewulf, stelt hij alles wat je hoort te zijn op je 40ste in vraag. Half way life, even tijd om terug te kijken en besluiten, hoe overleef je de komende 40 jaar.

Jeron Dewulf is bekend van de populaire reeksen Foute Vrienden en Advocaat van de duivel op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie