Social media

Aarschot Fietst

Start samen met je gezin, familie, vrienden of kinderen van 10u tot 16u in Aarschot, Gelrode, Rillaar of Langdorp voor een fietstocht van 16, 21 of 22 km (je kan de afstanden ook combineren). De deelnameprijs bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen, maar je moet ze wel inschrijven. Niet ingeschreven is niet verzekerd! De hoofdstartplaats is de Grote Markt in Aarschot, hier ...
Start samen met je gezin, familie, vrienden of kinderen van 10u tot 16u in Aarschot, Gelrode, Rillaar of Langdorp voor een fietstocht van 16, 21 of 22 km (je kan de afstanden ook combineren).
De deelnameprijs bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen, maar je moet ze wel inschrijven. Niet ingeschreven is niet verzekerd!

De hoofdstartplaats is de Grote Markt in Aarschot, hier start alle routes (16, 21 of 22 km) en ook de kinderroute van 5,6 km.
Er is animatie voor jong en oud! Vanaf 13u is er kindergrimme, springkastelen, een fietsparcours en een goochelaar met fiets. Het fietsterras is de hele dag open en vanaf 14u zorgt de little dixie band voor muziek.
Vanaf 16u kunnen kinderen tussen 2 en 5 jaar deelnemen aan een echte wielerwedstrijd!

Startplaats Gelrode: OC STROOIEN DORP vzw – Parochiezaal Rillaarsebaan 134, hier start een fietstocht van 16 km.
Vanaf 13u is de zomerbar met springkasteel geopend.
Startplaats Rillaar: Recreatie en Fietscafé WELKOM THUIS – Oudenbos 183A, hier start een fietstocht van 21 km.
Vanaf 13u is er kinderanimatie, een springkasteel, eet- en drankstandjes en een kinderboerderij. Vanaf 14u zijn er muzikale optreden.
Op deze route zijn er rustpunten in B&B Het Huis van Peter Mot, B&B De Pluimpapaver en Manège Speelhoven.
Startplaats Langdorp: HEIMOLEN – Windmolenstraat, hier start een fietstocht van 22 km.
Vanaf 13u kan iedereen deelnemen aan echte natuurexperimenten, in manège Ruitershof (Diepvenstraat) kan je stoppen voor ponyritjes of een springkasteel.
Op deze route is er een rustpunt in B&B De Meren.
Aan de Demerboorden in Langdorp kan je bij de Fietsersbond nog iets opsteken bij een “casque-frisco”.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; - 12 jaar: 0,00 €

Waar

Organisatie

Sportdienst Aarschot

Filter op categorie