Social media

Duveltocht - Wandeling door het Hageland 2019

Zondag 13 oktober gaat de Duveltocht door. Vanaf 7 uur 's ochtends tot 10.30 uur kan je je in de Knoet in Aarschot inschrijven voor deze wandeling door het Hageland. Bussen brengen je vervolgens naar een van de twee vertrekplaatsen: het Kasteel van Horst (11 km) of het centrum van Lubbeek (22 km). De aankomst is opnieuw aan de Knoet, waar voor elke deelnemer een Duvel klaarstaat (inbegrepen in ...
Zondag 13 oktober gaat de Duveltocht door. Vanaf 7 uur 's ochtends tot 10.30 uur kan je je in de Knoet in Aarschot inschrijven voor deze wandeling door het Hageland. Bussen brengen je vervolgens naar een van de twee vertrekplaatsen: het Kasteel van Horst (11 km) of het centrum van Lubbeek (22 km). De aankomst is opnieuw aan de Knoet, waar voor elke deelnemer een Duvel klaarstaat (inbegrepen in de deelnameprijs, net als de busrit naar de vertrekplaatsen).

Voor joggers die het parcours gezamelijk willen afleggen, worden extra bussen ingelegd. Zij dienen dan wel vooraf een seintje te geven ( knoet@knoet.be ), opdat geweten is hoeveel extra bussen dienen te worden ingelegd. De joggersbussen vertrekken om 8.30 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Organisatie

Knoet Vzw

Filter op categorie