Social media

Triathlon Aarschot

Zondag 14 juli gaan in Rotselaar en Aarschot de triathlonwedstrijden van het Aarschots Triathlon Team (AATT) door. De Plastriathlon, een wedstrijd over 1/8 afstand is intussen aan zijn 23ste uitgave toe. De Powertriathlon over 1/3 afstand aan de 17de uitgave. En voor de 5de keer is er dit jaar ook een Start-2-Triathlon aan het programma toegevoegd, een wedstrijd voor jeugd vanaf 14 jaar en ...
Zondag 14 juli gaan in Rotselaar en Aarschot de triathlonwedstrijden van het Aarschots Triathlon Team (AATT) door. De Plastriathlon, een wedstrijd over 1/8 afstand is intussen aan zijn 23ste uitgave toe. De Powertriathlon over 1/3 afstand aan de 17de uitgave. En voor de 5de keer is er dit jaar ook een Start-2-Triathlon aan het programma toegevoegd, een wedstrijd voor jeugd vanaf 14 jaar en niet-gelicencieerden.

De start van de wedstrijden vindt plaats op Domein Ter Heide in Rotselaar ('de Plas'). Het fietsparcours brengt de deelnemers van de Plastriathlon en PowerTriathlon naar Aarschot, waar een plaatselijk fiets- en loopparcours volgt. De finish ligt op het Schaluin te Aarschot, even voorbij de Knoet.

Starts in Rotselaar:

09.00 uur Plastriathlon
09.15 uur Start-2-Triathlon
09.45 uur Powertriathlon

Eerste finishers worden op het Schaluin te Aarschot verwacht even over 9.30 uur.

Triathlon Aarschot maakt samen met de triathlons te Oud Gastel (NL) en Bonn (D) deel uit van de Triathlon Nations Cup 2019.

Info en inschrijvingen : www.aatt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Aarschots Triathlon Team

Filter op categorie