Social media

Jørney

Donderdagavong 23 mei treedt Jørney op in De Loods (De Knoet). De band stelt daarbij haar album 'Last Call' voor. Jørney is een lang gekoesterd project van Eddy Maes en Koen Vermeiren. Het project ontstond in 2010 en kreeg vastere vorm in 2017 - een selectie van de meer dan veertig nummers die beiden intussen geschreven hadden, werden in een rock-kleedje gestoken en vonden hun weg naar het ...
Donderdagavong 23 mei treedt Jørney op in De Loods (De Knoet). De band stelt daarbij haar album 'Last Call' voor.

Jørney is een lang gekoesterd project van Eddy Maes en Koen Vermeiren. Het project ontstond in 2010 en kreeg vastere vorm in 2017 - een selectie van de meer dan veertig nummers die beiden intussen geschreven hadden, werden in een rock-kleedje gestoken en vonden hun weg naar het album 'Last Call'.

Eddy Maes is sinds jaren frontzanger bij Desperated Company. Koen Vermeiren richtte in de jaren zeventig de band Poltergeist op, die actief bleef tot begin jaren tachtig. En hij was ook de bezieler van de tweede versie van Poltergeist (2003-2016).

Op het album kregen zij ook steun van Marc Bocklandt op toetsen en Sam Versmissen achter de drumkit. Beiden zijn er live ook bij en bovendien wordt de band nog uitgebreid met blazers, enz.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

De Knoet / De Loods

Organisatie

Jørney

Filter op categorie