Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Schatten van Vlieg - Stedelijke Openbare Bibliotheek Aarschot

Ben je tussen 6 en 12 jaar oud? Dan nodigen de Stedelijke Openbare Bibliotheek en het Stedelijk Museum je uit voor een supertoffe activiteit rond ''De schatten van Vlieg''! Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar één (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje vol ...
Ben je tussen 6 en 12 jaar oud? Dan nodigen de Stedelijke Openbare Bibliotheek en het Stedelijk Museum je uit voor een supertoffe activiteit rond ''De schatten van Vlieg''!

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar één (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje vol spelletjes en maak je kans op fantastische prijzen.

Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten ? Dit jaar draait alles rond proeven! Benieuwd wat je allemaal kunt smaken in de bibliotheek en het museum? Kom dan zeker hier zoeken naar de schatkist. Wedden dat dit smaakt naar meer?

Je kan deze zomer schatten zoeken van 29 juni tot en met 31 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Stedelijke Openbare Bibliotheek Aarschot

Filter op categorie