Social media

De Fermerie - boerenmarkt aan't station

Op de Fermerie kan je elke 2de vrijdag van de maand terecht voor een hele waaier aan producten: 19 kraampjes van lokale producenten en de Wereldwinkel. Het aanbod gaat van basisgroenten, vergeten groenten en seizoensfruit, tot zuivel, brood, vlees, vis, drank, pralines, bloemen en kruiden. Ontdek en proef van heerlijk lokaal voedsel van elk seizoen. In de kortste keten van boer/producent tot ...
Op de Fermerie kan je elke 2de vrijdag van de maand terecht voor een hele waaier aan producten: 19 kraampjes van lokale producenten en de Wereldwinkel. Het aanbod gaat van basisgroenten, vergeten groenten en seizoensfruit, tot zuivel, brood, vlees, vis, drank, pralines, bloemen en kruiden. Ontdek en proef van heerlijk lokaal voedsel van elk seizoen. In de kortste keten van boer/producent tot consument aan een eerlijke prijs. De volgende weken stellen we jullie met veel plezier de producenten voor.
Met kunstexpo-muziek-kinderanimatie-eten en drinken. Eerste editie met feestelijke opening: 10 mei. Locatie: de Haven, Aarschot. Van 16u-21u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

De Haven

Filter op categorie