Social media

Workshop 'leren loslaten'

Op dinsdag 4 juni zal Elke Beckers een workshop geven over 'leren loslaten' in de openbare bibliotheek van Aarschot. Loslaten kun je leren maar hoe doe je dat? Op dinsdag 4 juni leert Elke Beckers hoe je met enkele oefeningen je leven lichter en leuker kunt maken. De tijd is er rijp voor! De nieuwe blaadjes zijn er. De bloemen geuren. Welk beter moment voor een frisse, vrije start? Wat zou ...
Op dinsdag 4 juni zal Elke Beckers een workshop geven over 'leren loslaten' in de openbare bibliotheek van Aarschot.

Loslaten kun je leren maar hoe doe je dat? Op dinsdag 4 juni leert Elke Beckers hoe je met enkele oefeningen je leven lichter en leuker kunt maken.

De tijd is er rijp voor! De nieuwe blaadjes zijn er. De bloemen geuren. Welk beter moment voor een frisse, vrije start? Wat zou jij in je leven willen loslaten? Je oude huis? Een moeilijke relatie? Een werk dat je niet ligt? Een manier van leven die niet meer bij je past?


Op 4 juni geeft Elke Beckers een workshop 'Leren LOSLATEN' in de Openbare Bibliotheek van Aarschot van 19u tot 21u. Tijdens de workshop reikt ze enkele oefeningen aan waarmee je kan leren om herinneringen, gebeurtenissen of gewoontes los te laten. Deze oefeningen komen o.a. uit de mindfulness, de tai chi en de meditatie.

Info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: € 2,00

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie