Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Jungle academy

Schuilt er in jouw kind een gezonde portie creativiteit? Wordt jouw artiest in spe blij van muziek maken, zingen of toneel spelen? Dan is zaterdag 15 juni de uitgelezen kans om kennis te maken met de HAMW. U bent van harte welkom tussen 14u00 en 16u00 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We toveren je kleine avonturier om tot Mowgli, die zich een weg moet banen door de jungle. ...
Schuilt er in jouw kind een gezonde portie creativiteit? Wordt jouw artiest in spe blij van muziek maken, zingen of toneel spelen? Dan is zaterdag 15 juni de uitgelezen kans om kennis te maken met de HAMW.

U bent van harte welkom tussen 14u00 en 16u00 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We toveren je kleine avonturier om tot Mowgli, die zich een weg moet banen door de jungle. Onderweg wachten er allerlei muzikale en theatrale opdrachten. Als Mowgli hierin slaagt, wacht er nog een beestachtig lekkere verrassing!

De activiteit is gratis en op maat van kinderen tussen 5 en 9 jaar. Wilt u ondertussen meer te weten komen over ons aanbod, dan kan dit aan de infostand of gezellig aan de bar.

Waar: Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW), Nieuwland 3, 3200 Aarschot
Wanneer: zaterdag 15 juni van 14u00 – 16u00
Wie: kinderen tussen 5 en 9 jaar
Meer info: 013/32.69.29; info@hamw.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Domein Elzenhof

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie