Social media

Springkastelenfestival (14e editie )

Vzw Sport- en speelpleinen Bekaf organiseert de 14e editie van zijn jaarlijks Springkastelenfestival op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 (pinksterweekend) op zijn terreinen gelegen aan de Bekaflaan 51 te Aarschot, telkens van 12.00 uur tot 19.00 uur. Naast de vaste speeltoestellen worden een twintigtal springkastelen, een kettingmolen, een parcours met gocarts en een parcours met ...
Vzw Sport- en speelpleinen Bekaf organiseert de 14e editie van zijn jaarlijks Springkastelenfestival op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 (pinksterweekend) op zijn terreinen gelegen aan de Bekaflaan 51 te Aarschot, telkens van 12.00 uur tot 19.00 uur.
Naast de vaste speeltoestellen worden een twintigtal springkastelen, een kettingmolen, een parcours met gocarts en een parcours met kinderfietsen evenals de waterballen en de elektrische autootjes opgesteld.
Er is ook elke dag een optreden van Scaletta (kinderopleiding van Scala).
De buitenspeeltuin is zoals altijd gratis toegankelijk. Voor de binnenspeeltuin, alle springkastelen en de parcours wordt 5 euro gevraagd, enkel voor de kinderen. De waterballen en de elektrische autootjes zijn extra te betalen.
Hapje en tapje zijn natuurlijk ook voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Volwassenen: 0,00 €

Organisatie

S&S Bekaf vzw

Filter op categorie