Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! HANDS UP!

Leo, het vingerpoppetje in 'Hands Up!'. Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn filmpjes op televisie. Je zou echt vermoeden dat zijn voorstelling gespeeld wordt door twee mensen, maar Lejo speelt louter met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen. Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo allerlei ...
Leo, het vingerpoppetje in 'Hands Up!'.

Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn filmpjes op televisie. Je zou echt vermoeden dat zijn voorstelling gespeeld wordt door twee mensen, maar Lejo speelt louter met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen. Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Allemaal hebben ze hun eigen karakters en eigenaardigheden. In de handen van de speler veranderen twee witte balletjes en een stipje zwarte verf in de snuit van een blaffende bulldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft. Deze voorstelling die van begin tot eind onafgebroken boeit, mag je niet missen!

Voor iedereen van 4 jaar en ouder. Leo Petersen (Lejo) is bekend geworden door zijn talrijke live optredens in theaters en op internationale festivals en door zijn filmpjes in de TV-serie Sesamstraat.

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: € 6,00; Vriendenprijs 18/19: € 10,00; BASISPRIJS: € 14,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie