Social media

COMEDY NIGHT FEVER

Comedy met Jan Linssen, Raf Coppens, Jeroen Leenders en William Boeva Comedy Night Fever staat garant voor uitgeputte lachspieren, blauw gekletste dijen en bovenal humor van topniveau! Deze avond belooft een unieke comedybeleving te worden waarbij Jan Linssen zorgvuldig een avond aan elkaar praat waar niemand minder dan Jeroen Leenders, Raf Coppens en William Boeva het beste van zichzelf ...
Comedy met Jan Linssen, Raf Coppens, Jeroen Leenders en William Boeva

Comedy Night Fever staat garant voor uitgeputte lachspieren, blauw gekletste dijen en bovenal humor van topniveau! Deze avond belooft een unieke comedybeleving te worden waarbij Jan Linssen zorgvuldig een avond aan elkaar praat waar niemand minder dan Jeroen Leenders, Raf Coppens en William Boeva het beste van zichzelf zullen komen geven. En uiteraard zal Jan zelf ook voor de nodige hilariteit zorgen.

Jan Linssen won in 2011 de Comedymania met nauwelijks ervaring als comedian. Ondertussen deelde hij het podium al met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts.

Raf Coppens behoeft geen introductie, hij is terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Het leven zoals het is, recht in je gezicht gegooid.

Jeroen Leenders valt haast niet samen te vatten in enkele zinnen. Misschien niet gekend bij het grote publiek, maar vraag elke kenner uit de Lage Landen naar zijn favorieten en Jeroen zal er zeker tussen zitten. Stand-up comedy zoals het hoort te zijn.

William Boeva is de grappigste dwerg der Lage Landen. Hij won in 2010 de 123 Comedy Award en de rest, zoals ze zeggen, is history.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: € 12,00; BASISPRIJS: € 15,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie