Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Nieuwe invalswegen voor onze mobiliteit?

Hoe kunnen we de mobiliteit en leefbaarheid van onze Hagelandse steden en dorpen verbeteren? Is een verkeersluw centrum verenigbaar met een levendig handelscentrum? Hoe duurzaam verplaatsen wij ons? In deze lezing zet Willy Miermans ons op scherp. Mobiliteit gaat immers veel verder dan al of niet met de auto rijden. Het raakt ieder van ons op vele vlakken: in de portemonnee, gezondheid en ...
Hoe kunnen we de mobiliteit en leefbaarheid van onze Hagelandse steden en dorpen verbeteren? Is een verkeersluw centrum verenigbaar met een levendig handelscentrum? Hoe duurzaam verplaatsen wij ons?
In deze lezing zet Willy Miermans ons op scherp. Mobiliteit gaat immers veel verder dan al of niet met de auto rijden. Het raakt ieder van ons op vele vlakken: in de portemonnee, gezondheid en gewoonten. Mobiliteit is een boeiend fenomeen, maar niet eenvoudig. Iedereen heeft ermee te maken, iedereen weet er minstens iets van en velen hebben een duidelijke mening. Willy Miermans duidt als professor emeritus UHasselt en mobiliteitsexpert, de knelpunten rond mobiliteit en biedt een overzicht van mogelijke 'oplossingen'. Hij beperkt zich niet tot 'meer rijvakken of bredere autosnelwegen, maar staat stil bij onze manier van denken en het gebruik van onze tijd en ruimte … Andere mobiliteit gaat ook over gedrag en bewuste keuzes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Voorinschrijving: 4,00 €

Waar

Capucienenklooster

Organisatie

Insp!ro vzw

Filter op categorie