Social media

HAMW on tour

De Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW) verovert op zaterdag 23 februari Aarschot met prikkelende pop-up-optredens op drie verschillende locaties. Onze leerlingen tonen zich van hun beste kant tussen 10.00 en 12.00 uur. Heb je maar weinig tijd, bezoek dan zeker een van de drie locaties. Wil je graag de volledige muzikale ervaring meemaken, start dan om 10 uur op de locatie van je ...
De Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW) verovert op zaterdag 23 februari Aarschot met prikkelende pop-up-optredens op drie verschillende locaties.

Onze leerlingen tonen zich van hun beste kant tussen 10.00 en 12.00 uur.

Heb je maar weinig tijd, bezoek dan zeker een van de drie locaties. Wil je graag de volledige muzikale ervaring meemaken, start dan om 10 uur op de locatie van je keuze en fiets of rijdt naar de drie locaties.

1. Colruyt: Leuvensesteenweg 241
Laat je letterlijk en figuurlijk omver blazen door het talent van onze leerlingen. Ze fleuren je zaterdagochtend helemaal op met solo performances en kleine blaasensembles. In de Colruyt kan je ook smakelijk lachen met de sketches van onze woordleerlingen. Boodschappen doen was nog nooit zo amusant!

2. Unikamp: Diestsesteenweg 16
Heb je altijd al willen shoppen in een sfeervolle, muzikale omgeving? Grijp dan je kans en kom op zaterdag 23 februari naar de Unikamp voor een ochtend vol muziek en sketches, die samen garant staan voor een grote dosis shopping-plezier.

3. Stedelijk Sportcentrum Demervallei: Demervallei 8
Sport, muziek en theater gaan hand in hand op deze zaterdagochtend. Grote en kleine ensembles zorgen voor een verkwikkende, muzikale noot bij het sporten. Laat je zeker ook verrassen door de straffe improvisaties van onze leerlingen woord.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Domein Elzenhof

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie