Social media

HAMW on tour 'in eigen huis'

De Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW) gaat 'on tour' en verwelkomt je op zaterdag 23 februari in eigen huis voor een avond vol muziek, theater en vooral veel amusement. Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in de concertzaal van de HAMW in Aarschot. We bieden je een avond met een weergaloze line-up. Swing en zing mee met de muziek van onze koper- , klarinet- , en slagwerkensembles. ...
De Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW) gaat 'on tour' en verwelkomt je op zaterdag 23 februari in eigen huis voor een avond vol muziek, theater en vooral veel amusement.

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in de concertzaal van de HAMW in Aarschot. We bieden je een avond met een weergaloze line-up. Swing en zing mee met de muziek van onze koper- , klarinet- , en slagwerkensembles. Het feestje barst pas helemaal los met een knetterend optreden van de bigband. Pas op dat je je niet laat 'omver blazen' door deze straffe muzikanten!

Tussen de optredens door blazen we samen uit bij de sketches van de leerlingen woord, die niet verlegen zitten om een grap of een grol. Bovendien hoef je voor deze avond vol vermaak geen inkom te betalen.

Plaats van afspraak: concertzaal HAMW Aarschot – Nieuwland 3 Aarschot
Start: 18.00 uur
Gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Domein Elzenhof

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie