Social media

Wolf Classic & Wolf Familiedag 2014

Zin in een gratis, sportieve uitdaging voor jong en oud? Zaterdag 3 mei 2014 organiseren wij de Wolf Classic én de Wolf Familiedag op de Grote Markt in Aarschot. Fietsliefhebbers/ gezinnen met kinderen hebben die dag de keuze uit 3 fietsroutes, daarna volgt een groot feest. Het wordt een dag vol gratis animatie voor het hele gezin!Schrijf je 's morgens (8-14h) in op de Grote Markt in Aarschot.
Zin in een sportieve uitdaging voor jong en oud? Dan is de Wolf Classic wel iets voor jou!
Zaterdag 3 mei 2014 organiseren wij de Wolf Classic én de Wolf Familiedag. Deze gaat door op de Grote Markt in Aarschot. Fietsliefhebbers hebben die dag de keuze tussen 3 fietsroutes. Natuurlijk hoef je geen profwielrenner te zijn, voor gezinnen en kinderen hebben we ook aangepaste en andere fietsroutes voorzien.

De fietsers komen 's morgens aan op de Grote Markt in Aarschot, schrijven zich in en gaan daarna op fietstocht met aankomst op de Grote Markt in Aarschot. Maar daar blijft het niet bij! Want wij organiseren ook nog terzelfdertijd een Wolf Familiedag, een dag vol 'gratis' animatie voor het hele gezin op de Grote Markt in Aarschot! We voorzien eet-en drinkstandjes, kinderanimatie, BBQ showcooking, muziekoptreden en nog veel meer leuks…

FIETSROUTES:
Voor sportievelingen: 50-80-120 km
Voor gezinnen en kinderen: 15-35-50 km
Startplaats en aankomst : Grote Markt Aarschot

HOE KAN IK MEE?
Schrijf je 's morgens in op de Grote Markt in Aarschot.

INSCHRIJVINGEN:
8-14h: De sportieve fietsers
8-16h: Wolf Familiedag met animaties voor jong en oud

WAT KOST HET?
Fietsers: Gratis deelname voor alle inschrijvers!
Wolf Familiedag: Gratis inkom op de Grote Markt van Aarschot

www.wolfnjoy.be/Wolfnjoy/Classic.html

Tot dan!
Het Wolf Classicteam

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Wolf Classic& Wolf Familiedag

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie