Social media

Wim Vermunicht ... ft. Keith Canvas & Hugo Boogaerts

Zondag 14 april zijn Wim Vermunicht, Keith Canvas en Hugo Boogaerts de gasten op de Music Corner in het Loodscafé (de Knoet). Muzikale duizendpoot en Aarschottenaar Wim Vermunicht is vooral gekend als trompettist bij onder andere Bar Clochard en ook als multi-instrumentalist bij Mingled Strings. Dit keer wordt hij op het podium vergezeld door Keith Canvas (zang en piano) - die tot de new ...
Zondag 14 april zijn Wim Vermunicht, Keith Canvas en Hugo Boogaerts de gasten op de Music Corner in het Loodscafé (de Knoet).

Muzikale duizendpoot en Aarschottenaar Wim Vermunicht is vooral gekend als trompettist bij onder andere Bar Clochard en ook als multi-instrumentalist bij Mingled Strings.

Dit keer wordt hij op het podium vergezeld door Keith Canvas (zang en piano) - die tot de new crooner generation behoort, en ook door saxofonist Hugo Boogaerts, bandleader van Moon Express, en ook bekend van The Wizards of Ooze.

Samen brengen zij eigen composities, afgewisseld met covers uit het jazz- en poprepertoire. Bereid je voor op een meeslepende muzikale reis ...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

De Knoet / Loodscafé

Filter op categorie