Social media

Safi + Scottie - De Klinker Club

Safi Safi, geboren als Sevi Geerts, is bezig aan een daverende comeback. Lang bekend als de ene helft van Safi & Spreej, het duo dat tot 2015 geroemd werd als voortrekker van de Vlaamse hiphop-scene. Vandaag, drie jaar en een solo-album later, lijkt Safi de abrupte split volledig te hebben verteerd. Als solist brak hij meteen door met de track 'Fine', een hit op bijna alle radiostations. ...
Safi
Safi, geboren als Sevi Geerts, is bezig aan een daverende comeback. Lang bekend als de ene helft van Safi & Spreej, het duo dat tot 2015 geroemd werd als voortrekker van de Vlaamse hiphop-scene. Vandaag, drie jaar en een solo-album later, lijkt Safi de abrupte split volledig te hebben verteerd. Als solist brak hij meteen door met de track 'Fine', een hit op bijna alle radiostations.

Enkele online-tracks later begon Safi in 2017 te werken aan zijn solo-album 'Bewust'. De Mechelse songwriter toonde zichzelf wederom een volwaardig artiest. Nummers als 'Wij Zijn Er Nog', 'De Klok Rond' (ft. Big2) en 'Tegenpolen' liggen ver uit mekaar, maar zijn verenigd door de duidelijke stempel die Safi hier op zet. Zingen, rappen, componeren, Safi belichaamt de veelzijdigheid en het natuurlijke talent dat hem reeds meer dan een decennia van zijn muziek doet leven.

Na de sterke passage op Pukkelpop en twee geweldige uitverkochte clubshows, tourt Safi in februari en maart opnieuw langs de clubs.

+ Support by Scottie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; ADK: 12,00 €

Waar

Organisatie

De Klinker Club

Filter op categorie