Social media

Workshop: Royal Afternoon Tea & Britse Thee etiquette

“There are few hours in life more agreeable than the hour dedicated to the ceremony known as afternoon tea.” – Henry James We kunnen het niet meer eens zijn met deze gekende Britse schrijver. Theesommelier en Britse thee-etiquette experte Jessica deelt deze mening helemaal en het is haar ultieme thee-moment om te delen. Samen bereiden we een traditionele afternoon tea volgens de regels van de ...
“There are few hours in life more agreeable than the hour dedicated to the ceremony known as afternoon tea.” – Henry James

We kunnen het niet meer eens zijn met deze gekende Britse schrijver. Theesommelier en Britse thee-etiquette experte Jessica deelt deze mening helemaal en het is haar ultieme thee-moment om te delen.

Samen bereiden we een traditionele afternoon tea volgens de regels van de kunst binnen de Britse thee-etiquette, met een streepje geschiedenis en leuke anekdotes. Verder krijg je tips, tricks en recepten mee naar huis om zelf thuis aan de slag te gaan. Afsluiten doen we door met de hele groep van de afternoon tea te genieten.

Theesommelier Jess deelt graag de Verhalen van de Thee met jullie tijdens onze afternoon tea workshops. Jessica is eveneens schrijfster van het boek But First, Tea dat op 24 augustus 2018 verscheen.

Prijs per persoon: 45 EUR/ persoon
Opgelet, plaatsen zijn beperkt!
Inschrijven: sandrien@theemeteenverhaal.eu

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Thee met een Verhaal Aarschot

Organisatie

Thee met een Verhaal

Filter op categorie