Social media

Studeren in het Gasthuis

Tijdens de blokperiode stelt het Gasthuis ruimte beschikbaar voor de studenten in de Bibliotheek en in het Museum. Tijdens de blokperiode stelt het Gasthuis ruimte beschikbaar voor de studenten. Tot en met vrijdag 1 februari zijn alle studenten van harte welkom op de Gasthuissite. Bibliotheek In de bib kunnen de studenten zich aan hun studies wijden in de rustige leeszaal. Op maandag- en ...
Tijdens de blokperiode stelt het Gasthuis ruimte beschikbaar voor de studenten in de Bibliotheek en in het Museum.

Tijdens de blokperiode stelt het Gasthuis ruimte beschikbaar voor de studenten. Tot en met vrijdag 1 februari zijn alle studenten van harte welkom op de Gasthuissite.


Bibliotheek


In de bib kunnen de studenten zich aan hun studies wijden in de rustige leeszaal. Op maandag- en vrijdagvoormiddag en op zaterdagnamiddag zijn studenten welkom tijdens de normale openingsuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen ze ook buiten de openingsuren terecht in de bib, vanaf 9 uur tot sluitingstijd. Degenen die op die dagen wensen te komen, kunnen zich 's morgens tussen 8.30 en 9 uur aanmelden. Na 9 uur worden de deuren gesloten.


Museum


In de museumruimte kunnen studenten terecht tijdens de openingsuren van dinsdag tot vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur, op zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur. Op maandagen en feestdagen is het museum gesloten.


Cultureel Centrum


Je kunt je ontspannen in de binnenkoer van het Cultureel Centrum van het Gasthuis. Het aangrenzende cafetaria is open van dinsdag tot vrijdag tussen 13 uur en 23 uur en in het weekend van 14 uur tot 18 uur. De ideale plaats om tijdens je middagpauze te bekomen met een fris drankje en een versnapering.Op de binnenkoer van het Cultureel Centrum kunnen studenten zich ontspannen. Van dinsdag tot vrijdag is het cafetaria open tussen 13u en 23u en in het weekend van 14u tot 18u. De ideale plaats om tijdens je middagpauze te bekomen met een fris drankje en een versnapering.


Sluitingsdagen


Tijdens de feestdagen zijn we er even tussenuit. De bibliotheek is gesloten van maandag 24 december tot en met woensdag 26 december en van maandag 31 december tot en met woensdag 2 januari. De sluitingsdagen van het CC en het museum vind je terug op de website (www.hetgasthuis.be).


Succes aan alle studenten!


Niet alleen studenten van hogescholen en universiteiten, maar ook leerlingen van het secundair onderwijs kunnen van deze studieruimte gebruik maken. Het Gasthuis wenst alle blokkers veel succes in de komende examentijd. 

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie