Social media

Encantado. Spanje in de kijker

Spanje behoort al jaren tot de populairste reisbestemmingen in Europa. Wie daarbij alleen denkt aan de badplaatsen, doet het land oneer aan. Spanje biedt immers de perfecte combinatie van cultuur, natuur en culinaire ontdekkingen. Hoog tijd om het land van dichtbij te leren kennen! Eugeen Roegiest is daarbij uw gids. Hij duikt in de geschiedenis van het Iberisch schiereiland, waar vele ...
Spanje behoort al jaren tot de populairste reisbestemmingen in Europa. Wie daarbij alleen denkt aan de badplaatsen, doet het land oneer aan. Spanje biedt immers de perfecte combinatie van cultuur, natuur en culinaire ontdekkingen. Hoog tijd om het land van dichtbij te leren kennen!

Eugeen Roegiest is daarbij uw gids. Hij duikt in de geschiedenis van het Iberisch schiereiland, waar vele koninkrijkjes samenvloeiden tot twee staten. Hij focust op de verschillende talen die er gesproken worden, en vertelt over hoe het Spaanse Rijk de wereld veroverde. Zo hebt u een stevige achtergrond om niet alleen Spanje, maar ook andere Spaanstalige bestemmingen verder te ontdekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 54,00
Basistarief: 54,00 €; Met Davidsfonds Cultuurkaart: 49,00 €

Waar

Capucienenklooster

Organisatie

Davidsfonds Academie

Filter op categorie