Social media

Gelrode Hatha Yogareeks op woensdagavond - tevens geschikt voor starters

Hou je van rust in je hoofd ? Beter omgaan met (werk)druk en hoge verwachtingen van deze maatschappij ? Onze lessen bieden een antwoord op de uitdagingen van vandaag en brengen je terug in evenwicht en balans. Stapsgewijs verkennen we diverse lichaamshoudingen voor een sterke rug, meer beweeglijkheid in bekken, nek en schouders. Elke yogales is een verhaal apart zodat je van gevarieerde ...
Hou je van rust in je hoofd ? Beter omgaan met (werk)druk en hoge verwachtingen van deze maatschappij ? Onze lessen bieden een antwoord op de uitdagingen van vandaag en brengen je terug in evenwicht en balans.
Stapsgewijs verkennen we diverse lichaamshoudingen voor een sterke rug, meer beweeglijkheid in bekken, nek en schouders. Elke yogales is een verhaal apart zodat je van gevarieerde technieken en mooie aaneenschakelingen van oefeningen kan genieten. Ademhalingsoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van onze yogalessen. Je ervaart de vele positieve invloeden van een trage diepe ademhaling zodat je makkelijker stress en spanning leert loslaten en dieper ontspannen. We ontlasten ons brein van drukte en spanning, de gedachtestroom kalmeert en we voelen ons frisser.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 215,00
Basistarief: 215,00 €

Organisatie

Praktijk Adamas

Filter op categorie