Social media

Gelrode 20delige Yogareeks op woensdagavond

Hou je van rust in je hoofd ? Sta je graag vitaal en vol levenslust in het leven ? Hoe fijn is het om in kalmte ontspannen te leven …. welkom bij onze yogalessen. Ze zijn een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning. Stapsgewijs verkennen we diverse lichaamshoudingen voor een sterke rug, meer beweeglijkheid in bekken, nek en schouders. Elke yogales is een ...
Hou je van rust in je hoofd ? Sta je graag vitaal en vol levenslust in het leven ? Hoe fijn is het om in kalmte ontspannen te leven …. welkom bij onze yogalessen. Ze zijn een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning.
Stapsgewijs verkennen we diverse lichaamshoudingen voor een sterke rug, meer beweeglijkheid in bekken, nek en schouders. Elke yogales is een verhaal apart zodat je van gevarieerde technieken en mooie aaneenschakelingen van oefeningen kan genieten. Ademhalingsoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van onze yogalessen. Je ervaart de vele positieve invloeden van een trage diepe ademhaling zodat je makkelijker stress en spanning leert loslaten en dieper ontspannen. We ontlasten ons brein van drukte en spanning, de gedachtestroom kalmeert en we voelen ons frisser.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 255,00
Basistarief: 255,00 €

Organisatie

Praktijk Adamas

Filter op categorie