Social media

Koffiestop Campagne 2019: Holy Guacamole! Toon je samen met ons solidair met de boeren in Guatemala en hun strijd voor genoeg voedsel en een eigen stuk landbouwgrond.

Zaterdag 30 maart organiseert Oxfam-Wereldwinkel Aarschot vzw een koffiestop. Voor een kleine vrije bijdrage steun je de boeren in het Zuiden in hun strijd tegen de armoede. Voor de niet-koffiedrinkers zal er ook een theeassortiment voorzien worden. En lekkere (bio) fairtrade proevertjes zullen ook niet ontbreken. Afspraak op 30 maart aan de Wereldwinkel (naast Cala-Luna) in de Gasthuisstraat ...
Zaterdag 30 maart organiseert Oxfam-Wereldwinkel Aarschot vzw een koffiestop. Voor een kleine vrije bijdrage steun je de boeren in het Zuiden in hun strijd tegen de armoede. Voor de niet-koffiedrinkers zal er ook een theeassortiment voorzien worden. En lekkere (bio) fairtrade proevertjes zullen ook niet ontbreken. Afspraak op 30 maart aan de Wereldwinkel (naast Cala-Luna) in de Gasthuisstraat 45 te Aarschot, doorlopend tussen 10 en 16 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Filter op categorie