Hondencafé

Ben je aan het wandelen of aan het fietsen in de Gijmel, Langdorp? Stop dan zeker eens in Toscanzahoeve. Elke laatste zondag van de maand toveren we de academie tussen maart en november (niet van december tot februari) tussen 10u en 12u om in een openluchtterras waar je iets kan drinken (tegen betaling) en waar honden kunnen spelen (in de aparte speelweide). Gediplomeerde gedragstherapeuten ...
Ben je aan het wandelen of aan het fietsen in de Gijmel, Langdorp? Stop dan zeker eens in Toscanzahoeve.
Elke laatste zondag van de maand toveren we de academie tussen maart en november (niet van december tot februari) tussen 10u en 12u om in een openluchtterras waar je iets kan drinken (tegen betaling) en waar honden kunnen spelen (in de aparte speelweide).

Gediplomeerde gedragstherapeuten zijn aanwezig en er wordt korte uitleg gegeven over de lichaamstaal en hoe honden spelen. Honden met een gedragsprobleem of onsociale honden naar mens/dier zijn helaas die dag niet welkom. Ze zijn wel meer dan welkom in een privé gedragsconsult of op de extra klas van de hondenschool. De hond wordt altijd begeleid door 1 volwassen.

Voor kinderen is er korte uitleg voorzien over hoe je kan omgaan met honden.

Je bent dus zowel welkom met je sociale hond als zonder hond als fietser of wandelaar.

Elke bezoeker (per gezin) krijgt een gratis goodybag mee van Toscanzahoeve, zo kan je ook met ons kennismaken.


TIP Op woensdag namiddag om de 14 dagen hebben we mini hondenkamp voor kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Toscanzahoeve

Filter op categorie